EmsanGenclik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
EmsanGenclik

EMSANGENÇLİK...

Spor HaberleriGiriş Yapmak İçin Tıklayınız!!!AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap:DxD=):DxDFacebook Grubuna Gitmek İçin Tıklayın..!!!Türkiye'nin En İyi Hamachi Forumu!!!

Temel ve Kıyma

YazarMesaj
Furkan_Doner
Co-Admin
Co-Admin
Furkan_Doner

Temel ve Kıyma Empty
MesajKonu: Temel ve Kıyma   Temel ve Kıyma EmptyÇarş. Ocak 13, 2010 8:49 pm

Birgün Temel evde otururken annesi oğlum sen dışarıda arkadaşlarınla oyna benim misafirim gelicek demiş.Temel Dışarı çıkmış ve 30 Dakika sonra Misafirleri gelmiş.Annesi Misafirleri Ağırlamış ve Kıymanın olmadığını farketmiş.Koşa koşa TEMEL'i çağırmış ve oğlum şu parayı al Git kıyma al gel demiş.Temel gidip kıymayı alacağına parayla Şeker almış ve Kıyma yerine Popo'sunun bir bölümünü kesmiş ve kıyma diye annesine vermiş.Kıyma yetmeyince annesi bidaha para vermiş ve TEMEL gene şeker almış ve diğer poposu'nu kesip onu kıyma diye vermiş.En sonunda akşam olmuş ve misafirleri gitmiş.Temel oğlum sen çok yoruldun banyo yap demiş annesi.Temel'i banyoya sokmuş ve yıkarken bir bakmış Temel'in poposu ortada yok.Panik içinde sormuş Oğlum ne oldu Popona Temel'de gülümseyerek Anne Senin verdiğin paralarla şeker aldım size kıyma diye popomu verdim demiş.

Surprised

Temel ve Kıyma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Pilot Temel
» Yazar Temel
» Kaleci Temel
» Temel'den Fıkra Dinle " Çok Komik "